Ens dones un cop de mà?

El proper dissabte 17 d’octubre tindrà lloc la campanya solidària “Una Poma per la Vida” i necessitem persones voluntàries que ens ajudin a fer-la realitat.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central, que afecta a més de 9.000 persones a Catalunya. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple fa més de 30 anys que treballem per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn.

Per mantenir els serveis que oferim, durant l’any posem en marxa campanyes solidàries com el “Mulla’t” o “Una Poma per la Vida”, en les quals centenars de voluntaris i voluntàries ens ajuden a sensibilitzar la societat i a recaptar fons per garantir el seguir donant aquest suport.

De nou, els supermercats Bonpreu i Esclat se sumen a aquesta campanya, oferint-nos tant les seves instal·lacions com la logística necessària.

Aquests són moments difícils per a tothom. Moltes persones amb esclerosi múltiple pateixen especialment perquè formen part del grup de risc davant el coronavirus. Moltes d’elles s’han vist obligades a romandre aïllades per estar immunodeprimides. Aquesta situació ha agreujat molt la seva salut física i psicològica. Des de la Fundació hem continuat al seu costat, perquè sabem que ens necessiten i el coronavirus no ens pot aturar. Per això, ens agradaria que hi participessis. Pots inscriure’t a www.fem.es/poma

Una Poma per la Vida