👩👨 Vols formar-te en perspectiva de gènere de manera gratuïta?

Suport Tercer Sector ofereix  a les entitats sense ànim de lucre l’oportunitat d’inscriure’s a un projecte formatiu gratuït que inclou formació i assessorament en perspectiva de gènere. Les places són limitades, així que recomanem que us inscriviu com més aviat millor emplenant aquest formulari d’inscripció.

El programa s’emmarca dins del Pacte contra la Violència de Gènere i s’adreça a tot tipus d’entitats no lucratives (associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre). Teniu fins al 10 de juliol per inscriure-us-hi.

Les entitats que participin al projecte rebran un certificat conforme estan formades en perspectiva de gènere.

Més informació a https://fundesplai.org/ca/

 

 

 

Formació gratuïta en perspectiva de gènere per a entitats