El diumenge 29 de març se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la 42a edició de la Cursa Popular “Memorial Ricard Arnaez”. Una activitat ineludible dins el calendari esportiu de la ciutat que, any rere any, aplega participants de totes les edats.

El principal objectiu d’aquesta prova és la promoció dels hàbits saludables i promocionar l’esport per a tota la família facilitant que tothom hi pugui participar.

En aquest sentit les escoles tenen un paper fonamental com a punt d’inscripció i promoció.Cada any són més les comunitats educatives que se sumem a aquesta activitat, i esdevenen punt d’inscripció. Enguany han confirmat la seva participació les escoles Canigó, La Ginesta, Llebetx, Pompeu Fabra, Divina Providència, El Cim, Sant Jordi, Cossetània, l’Arjau, Escola Pia, El Margalló, Volerany, i els instituts Lluch i Rafecas i Dolors Mallafrè. També hi participarà l’entitat Junts en acció. I com en els darrers anys continuen sent punt d’inscripció les botigues col·laboradores Evasion Running, Intersport Olària i Cota Zero.

La Cursa Popular està organitzada per Evasion Running Vilanova. El seu recorregut és de caràcter urbà amb sortida i arribada a la plaça de Soler i Carbonell (Mercat)

Les inscripcions ja estan obertes i hi ha diverses modalitats de participació:

– A les 10 h. Mini Cursa de 1.500 metres ( per a infants fins als 10 anys)
– A les 10.30 h. Cursa Popular de 5.000 metres.
– A les 10.30 h. Cursa Marxa nòrdica de 5.000 metres.

Aquest és el segon any que es podrà optar a aquesta disciplina esportiva en la qual es camina amb l’ajuda de dos bastons. L’objectiu és que puguin participar també les persones que no poden o no volen córrer.

Per tot això necessitem voluntaris que ajudin a que aquest esdeveniment sigui un èxit.

Els horaris de participació com a voluntaris serien el dia 29 de març de les 8.30h a les 12h

Contactar amb l’Oficina d’Entitats – Punt de Voluntariat (Plaça de la Vila 8 – telèfon 938140000 ext. 2040) entitats@vilanova.cat

Voluntariat – Cursa Popular “Memorial Ricard Arnaez”