Vols formar part d’un programa innovador i comunitari? Vols involucrar-te en un programa d’ajuda a persones amb trastorn mental? Vols participar en un voluntariat diferent? Vols sentir la increïble sensació d’actuar?

L’“Actua” és un programa de suport a la vida autò noma per a persones amb problemàtica derivada del trastorn mental, que contempla la participació d’un voluntariat inclusiu, és a dir, format per persones amb i sense diagnòstic de trastorn mental.

El voluntariat és un valor afegit i una peça fonamental en aquest projecte. Busquem persones que vulguin formar part d’aquest voluntariat inclusiu. Persones solidàries i compromeses amb el seu entorn; persones que gaudeixen oferint el seu temps a la comunitat; persones generoses i sensibles; persones que contribueixen a crear una societat més justa i solidària.

Si vols formar part del voluntariat de l’Actua, posa’t en contacte amb nosaltres!:

 

Vols participar en un voluntariat diferent?