El passat dijous 7 d’abril es va presentar la plataforma web TransparEnt. Aquesta eina permet que les entitats puguin fer un diagnòstic de la seva transparència, saber com millorar-la i obtenir documents d’autoacreditació del nivell d’èxit assolit.

Podeu accedir a la plataforma a través de www.transpar-ent.info i realitzar una prova de l’eina sense la necessitat de registrar-vos. Si us sembla d’utilitat, podreu registra-vos i anar introduint els indicadors de transparència. L’eina us anirà indicant el nivell assolit.

TransparEnt és un projecte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, grup d’investigació reconegut per la Generalitat de Catalunya (SGR 976) i compta amb la participació de diverses institucions i entitats.

 

Es presenta TransparEnt